Forsikringsskader - Store som Små

Alle afskygninger af forsikringsskader – både små og store – udbedres hos Byens Auto ApS. 

Det frie værkstedsvalg

Skulle din bil få en skade, der skal køres gennem din forsikring, så husk, at du har frit værkstedsvalg i Danmark. Det betyder, at du ikke nødvendigvis skal vælge det autoværksted, som din forsikring anbefaler eller har en aftale med. Derimod kan du helt selv vælge hvilket værksted, der skal udbedre din forsikringsskade. Hos Byens Auto i Hammel er vi klar til at udbedre din bils skade, så du hurtigt kan komme tilbage på vejene igen. Skulle vi have behov for at beholde din bil i længere tid, så har vi gratis lånebiler til rådighed.

Kontakt Byens Auto i Hammel

Komplicerede skader

Vi har stor erfaring med udbedring af komplicerede skader på mange forskellige bilmærker og modeller. Vores mekanikere går til arbejdet professionelt og sørger for den bedste proces for udbedring af din forsikringsskade.

Samarbejde og god kommunikation med forsikringsselskaberne er en vigtig del af en forsikringsskade. Vi har samarbejdet med mange forskellige forsikringsselskaber, og kender procedurerne for de fleste. Du kan derfor trygt overlade reparationer og udbedring af skader til os – Byens Auto.

Mindre forsikringsskade på bil

Selv mindre forsikringsskader såsom et lille stenslag i forrude kan virke uoverskueligt, men hos Byens Auto ApS skal det ikke være sådan. Vi håndterer din forsikringsskade professionelt og uden besvær, så du ikke skal bekymre dig om reparation af din bil.

Dokumentation - Taksering

Der kan være høje krav til dokumentationen i forhold til taksering ved bilskader, og her er Byens Auto ApS grundige og sørger for, at alle informationer tilgår forsikringsselskabet, så du hurtigt kan komme ud på vejene igen. Nemt, hurtigt og uden stort besvær. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder skal have en god oplevelse på trods af en træls skade.

Lånebiler

Skulle din forsikringsskade kræve en mere omfattende reparation af din bil, hvor der er behov for at beholde den, så har vi gratis lånebiler til rådighed ved skader. Det gælder eksempelvis, hvis du er afhængig af at kunne transportere dig og din familie. Vi hjælper dig videre, så du ikke er hæmmet af, at din bil er forbi vores værksted.

Hør’ mere hos Byens Auto ApS

Byens Auto hjælper med forsikringsskader

Vi sørger for at få dig godt kørende efter reparation af din skade. Efter skader sørger vi for grundig rustbehandling, så en eventuel fabriksgaranti fortsat er intakt.

Har du fået en skade, eller vil du blot være godt forberedt på eventuelle, fremtidige skader eller tyveri, så kontakt Byens Auto ApS og få yderligere oplysninger.

Ring på 86 96 24 42 for yderligere information angående forsikringsskader og taksering.