Byens Auto ApS – Dit lokale bilværksted i Hammel

Selvom vi har adresse i Hammel, er vi tæt beliggende på Aarhus og Silkeborg – og vi kan derfor tage alle kunder ind. Både nye og gamle biler er velkomne på vores bilværksted.

Vi er et Automester værksted, og det giver dig en masse fordele. Men selvom vi er en del af en kæde, vil vi gerne være din lokale mekaniker. Det er uanset, om du bor i Hammel, Galten, Hinnerup, Låsby, Sabro, Skovby eller en anden by i vores område.

Autoværkstedet Byens Auto ApS

Byens Auto ApS er et moderne og ansvarligt bilværksted med et stort udvalg af værktøjer og specialværktøjer. Det inkluderer blandt andet elektronisk 4-hjulsudmåling, bremsefelt, Bosch, VCDS, Carman Scan, Webasto og Eberspâcher diagnosetester, udstyr til eftersyn af airconditionanlæg samt opretterbænk til skader.

Vores dygtige medarbejdere er alle yderst kompetente og har erfaring inden for deres område. Du kan se vores medarbejdere her.

Byens Auto ApS drives af indehaver Mads. Vil du følge med i vores hverdag og få kompetent viden som bilejer? Så følg med på vores Facebook-side – Byens Auto ApS

Automester Hammel, vi er dit bilværksted

Hos Byens Auto ApS er alle biler velkommen. Det er uanset mærke, model og årgang.

Vi har flere forskellige ydelser, blandt andet:

  • Reparationer af alle bilmærker
  • Klargøring til syn
  • Salg & Udlejning af trailers
  • Skadeservice - forsikringsskader - dokumentation og taksering

Klik dig rundt på siderne, og kontakt os på 86 96 24 42 ved spørgsmål eller andet.

En mekaniker med garanti

Vi servicerer alle bilmærker og er medlem af Automester og DBR, så vi kan udføre reparationer med eventuelt fortsat fabriksgaranti.