Generelle spørgsmål

Før lejeperioden

Kan jeg annullere min bestilling?

Afbestilling skal ske senest 48 timer før afhentnings tidspunkt. Manglende afbestilling medfører betaling af 50% af den samlede lejepris, dog min. en dags leje.

Du kan IKKE afbestille udlejningsbilen på mail eller via sms. Booking af en lejebil kan KUN afbestilles ved at ringe til Byens Auto Biludlejning på tlf. 86962442.

Jeg er under 25 år og har haft kørekort i under 1 år, kan jeg leje bil?

Lejebetingelserne kræver, at du er over 25 år og har haft kørekort i mere end 1 år. Der kan i særlige tilfælde gøres undtagelser, men det kræver skriftlig tilladelse fra Byens Auto Biludlejning.

Kan jeg leje bil lørdag og søndag?

Ja, afhentning kan i princippet ske på alle dage og på de fleste tidspunkter af døgnet. Det kræver dog en særlig aftale med Byens Auto Biludlejning. Hvis bilen afhentes udenfor normal åbningstid, skal kontrakten altid være lavet på forhånd.

Er der andre end lejer, der må føre bilen?

Nej, kun den eller de personer, der er påført lejekontrakten må være fører af bilen. En eventuel anden chauffør skal være påført kontrakten og samtidig kunne fremvise et gyldigt kørekort.

Kan jeg leje en bil med træk?

Ja, vi har en varebil med træk. Det er vigtigt, at du oplyser ved bestilling, at der ønskes et køretøj med træk. Ved bestilling skal du huske, at det ligeledes er vigtigt for os at vide, hvor stor en trailer eller campingvogn som du skal trække. Der afregnes et separat tillæg på kr. 50,00 pr. dag for benyttelse af trækket.

Det skal påføres kontrakten, at trækket benyttes i udlejningsperiode ellers dækker forsikringen ikke.

 

Under lejeperioden

Må man have hund eller kat med i bilen?

Ja, men det kræver en skriftlig aftale. Der tages i nogle tilfælde et gebyr på kr. 500,00 + moms for en ekstra rengøring og lugtrensning på grund af dyr i bilen. Beløbet vil blive tilføjet regning.

Må jeg køre til udlandet i lejebilen?

Ja, du skal dog have påført skriftlig tilladelse på kontrakten, og det skal på forhånd aftales med Byens Auto Biludlejning. – Se i priser her. (Link til Vejledende Priser)

Du skal desuden medbringe ”Rødt-Kaskoforsikringskort” og i nogle tilfælde også ”Grønt-Ansvarsforsikringskort”. Vi sørger for, det ligger klar til dig.

Se mere om udlandskørsel her (Link til Kørsel udenfor Danmark)

Hvad hvis jeg har haft en skade i det lejede køretøj?

Alle skader skal omgående meldes til Byens Auto Biludlejning, der kan kontaktes på tlf. 86962442. Lejer hæfter for skader iht. den indgåede lejeaftale. Det er vigtigt, at lejer skaffer navn og registreringsnummer på en evt. modpart i en skadesag.

Hvad gør jeg, hvis jeg får en parkeringsafgift eller fartbøde?

Lejer betaler selv alle bøder og parkeringsafgifter. Hvis bøder og afgifter ikke betales direkte af lejer, opkræver Byens Auto Biludlejning et gebyr på kr. 200,00 + moms iht. lejeaftalen for at behandle disse.

Hvad hvis jeg punkterer i bilen eller glemmer at slukke lyset?

Det er lejer selv der skal skifte hjul eller benytter nødkittet til at lappe og pumpe dækket. Der er enten reservehjul eller nødkit i alle vores udlejningsbiler.

Glemmer du at slukke lyset eller smækkes nøglen inde i bilen, er der også tale om en selvforskyldte fejl, som påhviler lejeren at løse for egen regning.

Hvad sker der, hvis bilen får driftstop?

Ved driftstop i lejeperioden kontaktes Byens Auto Biludlejning på tlf. 86962442

 

Når lejeperioden er slut

Skal jeg fylde brændstof på før aflevering?

Ja, når du afhenter bilen aflæser vi tankmåleren og du skal fylde bilen op, inden du afleverer bilen. Hvis ikke vil vi opkræve dig for det manglende brændstof samt et gebyr på 200 kr. + moms.

Kan bilen afleveres udenfor kontorets åbningstid?

Ja, returnering af bilen kan ske når som helst. Afleveres bilen udenfor åbningstid, er det en god ide at notere kilometerstand, brændstofmåler til eget brug.

Hvor afleveres nøglen når lejeperioden er slut?

Bilens nøgler afleveres på kontoret eller efter nærmere aftale ved afhentning af bilen. Udenfor åbningstid kan man altid lægge bilnøglen i nøgleindkastet i den hvide dør i bygning 2.