Undervognsbehandling – Giv din bil bedre beskyttelse mod rust

Hos Byens Auto i Hammel tilbyder vi undervognsbehandling, så din bils levetid kan forlænges. Vores dygtige og erfarne mekanikere sikrer, at din bil får den bedste og mest effektive undervognsbehandling, så du trygt kan køre vinteren i møde.

Hvad er undervognsbehandling?

Undervognsbehandling er en rustbeskyttende behandling, der både gælder den synlige og usynlige del af bilens undervogn. Hos Byens Auto ApS mener vi nemlig, at din bil skal have de bedste forudsætninger for en lang levetid. Derfor rustbehandler vi ikke kun den synlige undervogn men også motorrum, døre, hulrum og lignende. Det er mindst lige så vigtigt for bilens levetid. 

Kontakt os og hør’ mere

Danske biler er mere udsatte…

På grund af vores fugtige klima, sjappede vintervejr og regnfyldte veje er bilerne på de danske veje ekstra udsatte for rustskader. Helt tilbage på fabrikkerne er bilerne ikke produceret med udgangspunkt i det danske klima, og derfor er det vigtigt, at du selv gør en indsats for at beskytte bilens undervogn. 

Hos Byens Auto i Hammel hjælper vi gerne med undervognsbehandling, så det fugtige vejr ikke skal skade din bils undervogn. Vi har mange års erfaring og ved lige præcis, hvad der skal til for at rust ikke er skyld i en lavere værdi eller kortere levetid. 

Hvornår skal min bil undervognsbehandles?

Det afhænger af din bils mærke og årgang, samt hvor meget du bruger den. Men som tommelfingerregel skal den undervognsbehandles fra ny og herefter regelmæssigt hvert andet år. Så er du med til at forlænge bilens levetid. Du skal dog altid huske at tjekke din bils undervogn efter, for i nogle tilfælde dækker garantien også rust.

Er du i tvivl om, hvad du skal kigge efter på din bil, og om den trænger til en undervognsbehandling? Så rul forbi vores autoværksted i Hammel. Vores kompetente mekanikere tager gerne et kig og giver den bedste rådgivning for netop din bil.

Hvorfor skal en bil undervognsbehandles?

Som vi har nævnt tidligere, så er der en række årsager til, at din bil skal have en undervognsbehandling:

  • Det forlænger bilen levetid
  • Det minimerer risikoen for rustskader, der kan påvirke bilens sikkerhed.
  • Det vedligeholder bilen, så dens værdi ikke falder unødvendigt, hvis den en dag skal sælges videre.
  • Din bil er ikke produceret i Danmark og derfor heller ikke til sjap, salt, sne, fugt og regn.
  • Det er proaktivt og er derfor med til at holde udgifterne nede til eksempelvis vedligehold og syn. 

Og apropos syn, så tjekker vi også din bils undervogn, når du får lavet et gratis synstjek hos Byens Auto i Hammel.

Hvad koster en undervognsbehandling?

Prisen på en undervognsbehandling er meget varierende. Det afhænger af lige netop din bil – mærke, model, årgang og hvornår den sidst er blevet undervognsbehandlet. Det er vigtigt at få bilen undervognsbehandlet efter tommelfingerreglen for at opnå det bedste resultat for levetid og værdi. Vil du gerne vide, hvad en undervognsbehandling koster for din bil, så kontakt os i dag.

Kontakt Byens Auto i Hammel

Undervognsbehandling hos Byens Auto i Hammel

Vores værksted ligger i Hammel tæt på Aarhus, Silkeborg og Favrskov, så trænger din bil til en undervognsbehandling, kan du trygt svinge forbi vores værksted. Er du i tvivl? Så giv os endelig et kald eller kom forbi, så tager vi et kig på din bil. 

Vores kunder er det vigtigste i vores forretning, og derfor kan du være sikker på en effektiv og grundig undervognsbehandling, der bliver klaret uden besvær. Vores mekanikere yder den bedste service og sender dig sikkert tilbage på vejene.

Kontakt Byens Auto