Gratis synstjek – Er din bil indkaldt til periodisk syn?

Byens Auto ApS tilbyder dig et gratis og uforpligtende synstjek af din bil. Så har du modtaget en indkaldelse til periodisk syn, men er du i tvivl om, hvorvidt din bil vil gå gennem syn? Undgå at betale for et omsyn og lad vores kompetente mekanikere løbe bilen igennem og udføre et gratis synstjek. De ved, hvad de skal tjekke efter, og hvad der skal til, for at din bil går problemfrit gennem syn.

Vil du høre mere om et gratis synstjek?

Kontakt Byens Auto ApS i Hammel

Hvad er periodisk syn?

Periodisk syn er lovpligtigt og sikrer, at danske biler er i forsvarlig stand, når de kører på vejene. Periodisk syn skal foretages med jævne mellemrum, og Færdselsstyrelsen sender dig en indkaldelse otte uger inden synsfristen. Indkaldelsen modtager du i Digital Post, som kan læses i Digital Post appen, e-boks eller på mit.dk. Din bil bliver i første gang indkaldt til periodisk syn efter fire år. Herefter indkaldes den hvert andet år.

Hvis du ikke får synet din bil inden synsfristen, risikerer du en bøde på 2.000 kr.

Efter periodisk syn er der tre muligheder:

 • Din bil er godkendt, og du kan fortsat køre de næste to år – indtil næste indkaldelse.
 • Din bil bliver ikke godkendt, og pladerne inddrages.
 • Din bil kan godkendes efter omsyn.

Undgå omsyn af din bil med et gratis synstjek

Netop det sidste punkt ovenfor, er det, vi gerne vil undgå ved at tilbyde dig et gratis synstjek. Hvis du får beskeden om, at din bil først kan godkendes efter omsyn, skal du nemlig betale for endnu et syn. Dette kunne du have undgået, hvis du havde fået lavet et gratis synstjek inden.

Byens Auto ApS tilbyder gratis synstjek, så du kan have ro i maven, når du triller ind i synshallen. Der er ingen grund til at skulle forbi synshallen mere end den ene nødvendige gang.

Bestil et gratis synstjek

Skal vi kører din bil til syn?

Når vi nu er igang med et gratis synstjek, så tilbyder vi tilmed at køre din bil til syn uden yderligere omkostninger end selve synsgebyret, som du alligevel skal betale, hvis du selv kører bilen til synshallen. Vi kan altså både klare et gratis synstjek og turen til synshallen uden ekstra omkostninger for dig. Det, synes vi, er nemt, enkelt og god service.

Bestil et gratis synstjek

Tjekliste inden syn

Du kan med fordel gennemgå en række punkter inden din bil skal synes. Har du ikke tid, eller vil du hellere bruge din tid på noget andet, så klarer vi det gerne – og vi gør det endda helt gratis.

 • Tjek alle bilens lygter – også nummerpladelyset.
 • Mål om dine dæk har minimum 1,6 mm mønster.
 • Se efter stenslag og revner i forruden.
 • Tjek, at der ikke er advarselslamper, der lyser i instrumentbrættet, når du kører.
 • Tjek om bilens nummerplader er lovligt sikret.
 • Afprøv om dine vinduesvisker virker optimalt.
 • Se efter, om der er sprinklervæske på.
 • Lyt efter, når du bremser, om din bil lyder underlig.
 • Tjek din carport, garage eller lignende, om der er oliespild på underlaget.

Er du i tvivl? Så giv Byens Auto ApS i Hammel et kald og sving forbi, så hjælper vi gerne med et gratis synstjek, så din bil kan gå problemfrit igennem syn.

Kontakt Byens Auto ApS