Service af bil

Er det ved at være tid til, at din bil skal have lavet service? Hos Byens Auto ApS er vores kompetente og erfarne mekanikere klar til at udføre service af netop din bil.

Forlæng bilens levetid med et service

Med jævnligt service af din bil er du med til at forlænge dens levetid. Samtidig er din bil bedre forberedt, når det er tid til periodisk bilsyn. Det skyldes, at problemer eller skader kan opdages før, at de bliver store og omkostningstunge. Samtidig kan du med et service af din bil forebygge slitage og lignende. Du kan se et service af din bil, som når du går til tandlæge. Tandlægen kan se påbegyndende huller, hvis du skærer tænder, eller hvor dine tænder trænger til at blive renset. Det lægger du ikke selv mærke til, før du får tandpine. Vi kan se, hvad din bil har brug for, før du bemærker det.

Byens Auto ApS sørger for at vedligeholde og pleje din bil samt forebygge eventuelle skader, så du ikke først opdager det, når det er for sent.

Kontakt Byens Auto ApS

Vi servicere alle biler – uanset mærke og model

Hos Byens Auto ApS i Hammel servicerer vi alle biler, og det er uanset mærke, model og årgang. Alle er velkomne hos os. Vi har både kompetencer, værktøj, specialudstyr og den fornødne teknik til at klare service på alt fra splinternye til ældre biler.

Har du brug for service inden for et bestemt områder, så klarer vi blandt andet:

Har du brug for service af hele bilen, så klarer vi også det. Skulle du have brug for hjælp til eller service af noget, der ikke fremgår af ovenstående liste, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt Byens Auto ApS

Lad Byens Auto ApS klare det praktiske

Hos Byens Auto ApS i Hammel kan vi klare alt det praktiske omkring din bil. Mangler du eksempelvis et værksted til dækskift, når det er tid til at gå fra vinterdæk til sommerdæk – eller omvendt? Det klarer vores mekanikere snildt. Ligesom de kan klare service af din aircondition, skifte din bils bremser, sørge for rustbeskyttelse og undervognsbehandling, et almindeligt serviceeftersyn eller olieskift.

Er din bil blevet indkaldt til periodisk syn? Vi tilbyder gratis synstjek, så du kun skal forbi synshallen én gang.

Byens Auto ApS – Dit serviceværksted i Hammel

Vores mekanikere tager sig godt af din bil, så den kan køre på vejene i mange år endnu. Giv os et kald på 86 96 24 42 eller send en mail på info@byensauto.com. Vi er klar til at servicere din bil.