Klimaanlæg og aircondition

Service af aircondition- og klimaanlæg

Dit airconditionanlæg eller klimaanlæg bør efterses hvert år. Hvis ikke du får det tjekket, risikerer du, at der sætter sig skidt og skadelige partikler fast i anlæg og filter. Der kan nemt gemme sig både bakterier, støv og fugt i din bils airconditionanlæg, uden at du kan se det. Det er derfor vigtigt, at filtre og system efterses, så både sundhed og sikkerhed er i top, samtidig med at du er sikker på, at anlægget holder i mange år fremover.

Service af airconditionanlæg i alle størrelser og modeller

Byens Auto ApS servicerer alle typer af airconditionanlæg – Det gælder alle størrelser, bilmærker og modeller. Vi har et bredt kendskab til forskellige anlæg, og har specialværktøj og kompetencerne til at løse enhver opgave. Skal vi servicere din bils airconditionanlæg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os

Få et tjek af dit airconditionsystem

Lige såvel som resten af din bil skal tjekkes efter og serviceres, så skal din bils aircondition eller klimaanlæg også. Et tjek af din bils airconditionsystem eller klimaanlæg inkluderer måling af indblæsningstemperatur, sugetryk og kondenseringstryk. Vi tjekker, at det virker, så det ikke pludselig sætter ud, begynder at lugte grimt eller lignende.

Airconditionanlæg der lugter

Vi kan i særlige tilfælde fjerne dårlig lugt fra ventilationskanaler og desinficere fordamperen. Lugtgenerne stammer fra bakteriedannelse i ventilationsanlægget, og det kræver derfor en aktiv indsats at slippe af med den grimme lugt.

Min aircondition virker ikke – Hvad skal jeg gøre?

Der er ikke noget værre end en varm sommerdag, hvor det ikke kun er dig, der er ved at smelte, men også asfalten er blevet helt flydende, og så virker din bils aircondition eller klimaanlæg ikke. Det kan næsten føles som en sauna at træde ind i en bil, der har stået og bagt i solen. Hvis du regner med, at du kan tænde airconditionen eller kliamanlægget, så er det ikke fedt, hvis den ikke virker – Men bare rolig! Skulle din bils aircondition eller klimaanlæg sætte ud? Så giv Byens Auto ApS et kald! Vi er klar til at hjælpe, så du kan komme på vejen igen – også uden at smelte.

Kontakt os

Airconditionservice er lig med et sundt indeklima

Vil du være sikker på at vedligeholde et sundt indeklima i din bil? Så skal du undgå støv og fugt. Det er vigtigt at rense din bils aircondition eller klimaanlæg, hvis du vil minimere risikoen for dårligt indeklima på grund af bakterier og dårlig lugt. Det er derfor en god idé at få din bils aircondition eller klimaanlæg serviceret minimum hvert andet år.

Derudover vil køleevnen reduceres med tiden, hvis ikke anlægget vedligeholdes, og så ender du netop i den sauna-agtige bil, som er alt for varm til at holde ud.

Kan jeg selv vedligeholde min bils aircondition eller klimaanlæg?

Ja, du kan selv gøre en del af indsatsen for at vedligeholde og forlænge levetiden for bilens aircondition eller klimaanlæg. 

Du kan:

  • Fjerne blade, snavs og lignende omkring anlæggets kondensator. Hvis du er i tvivl om, hvor den sidder i bilens motorrum, så lad os hjælpe.
  • Bruge bilens aircondition eller klimaanlæg hele året. Det er med til at smøre anlæggets kompressor og sikre, at pakninger ikke bliver utætte.

Har du ikke mekaniker-hænderne skruet på? Eller vil du hellere lade fagfolk stå for din bil? Byens Auto ApS’ mekanikere er veluddannet og har solid erfaring. De er klar til at hjælpe dig, uanset hvor lille eller stor en opgave, der skal klares med din bils aircondition eller klimaanlæg.

Kontakt Byens Auto ApS

Vi deler ud af de gode råd

Vil du have mere viden eller flere gode råd som bilejer? Så følg med på vores Facebook-side – Byens Auto ApS, hvor vi jævnligt deler ud af vores viden og de gode historier fra værkstedet.